• Heen en weer

  Expositie Kaag Ontmoet Kunst In mei exposeren wij, negen kunstenaars, in De Ontmoeting, Buitenkaag. Vier van ons wonen op Kaag-eiland, vijf personen wonen binnen een straal van 15 km van Kaag. Wij vinden het belangrijk om kunst zoveel mogelijk met andere mensen te delen. Een kunstwerk behoeft ruimte en verwerft zich het liefst een plek waar het thuishoort. Onze wens om in De Ontmoeting te mogen exposeren is vervuld en wij krijgen alle medewerking om ons werk aan iedereen te tonen en te verkopen. Het betreft een diversiteit aan kunst o.a. keramiek, schilderijen (paletmes, penseel), fotografie en beelden in brons en steen. Allen zijn wij aanwezig om u te woord te staan en te vertellen over ons werk. Wij verwelkomen u graag in De Ontmoeting, Buitenkaag op Zaterdag 20 mei 13.00 – 18.00 uuren/of Zondag 21 mei 12.00 – 17.00 uur Hoofdweg (oostzijde) 2038, 2158 MC Buitenkaag In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Deelnemers Kaag Ontmoet Kunst: Marleen Dogger, beelden (steen) Tineke Hammink, beelden (brons en steen) Inez van Houten, schilderijen en tekeningen Richard Kraan, schilderijen Joke Nielen, beelden (brons) Miriam van Praag, fotografie Hiske Tan, keramiek Hélène van de Vijver, beelden (steen) Elly Westgeest, schilderijen en beelden (brons)

  Download PDF
 • Duna Atelier Katwijk

  " Salon des surprise "

  Ik neem deel  aan de tentoonstelling Kunst Zonder Naam

  Deze start op 3 februari 2024 

  Ruim 150 verschillende werken zijn er te bekijken van evenveel verschillende kunstenaars.

  De expositie is anoniem want de signatuur is afgeplakt. Het werk is de inspiratiebron. Met recht een " salon des surprises".

  We zien U heel graag verschijnen in het DUNA atelier in de duinen van katwijk, vanaf  3 februari tot en met 3 maart, van vrijdag t/m zondag telkens van 13.30 - 16.30 uur.


  Ellywestgeest.nl
 • Landgoed Tespelduin 2024

  In het Landgoed Tespelduin te Noordwijkerhout heb ik een doorlopende wisselende solo expositie van mijn bloemen schilderijen in olieverf 

  U bent van harte welkom 


  Elly westgeest.nl